Kiinteistöhoito Juhala Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa mutkattomasti ja asiakasta kunnioittaen. Palvelumme kattaa kaikki kiinteistöihin liittyvät palvelut ulkoalueiden hoidosta tekniseen kiinteistönhoitoon, ympärivuorokautiseen päivystykseen sekä liputuksiin.

Hoidamme työt ripeästi ja ammattitaidolla. Kaupanpäällisenä saat ystävällisen ja henkilökohtaisen palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme mielellämme.

Ulkoalueiden kunnossapito

Siististi hoidettu taloyhtiön tai liiketilan ympäristö luo arvokkaan ja viihtyisän kuvan asukkaille ja asiakkaille.

Tarjoamme palveluna asiakaskohteiden ulkoalueiden päivittäisen kunnossapidon sekä valvonnan. Huolehdimme lisäksi tarpeen mukaan päivittäisestä puhtaanapidosta, viheralueiden hoidosta sekä lumi- ja hiekoitustöistä.

Ulkoalueiden kunnossapidon palveluihimme kuuluvat myös asiakkaille toteutetut pihan muokkaukset, kivetysten teko, puunkaadot, harvennusleikkuut, istutukset sekä pihasuunnitelmat puutarhuripalveluna.

24/7 päivystyspalvelu

Avaimet hukassa? Akuutteja ongelmia talotekniikan kanssa? Kauttamme saat ympärivuorokautiset päivystyspalvelut taloyhtiöllenne.

Pihanrakennustyöt

Teemme pienimuotoisia maanrakennustöitä, pienrakentamis- ja remonttitöitä sekä viheralueiden muokkauksia. Tarvitsetpa sitten uudet salaojat, sadevesiviemärit, pihakivetyksen tai terassin perustuksen, toimitamme edellä mainitut työt ja paljon muuta myös avaimet käteen -periaatteella.

Työt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden mukaan. Hyvä ennakkosuunnitelma, ripeä ja ammattitaitoinen toimitus sekä reilu yhteispeli ovat ne asiat, joilla saadaan hommat kuntoon ja päästään kaikkia palvelevaan lopputulokseen.

Sähköinen työnohjaus ja asukasluettelo

Olemme tehostaneet toimintaamme hyödyntämällä sähköistä työnohjausjärjestelmää. Asukkaat ja taloyhtiöt voivat järjestelmämme kautta lähettää muunmuassa muutto- ja muutosilmoituksia, vikailmoituksia sekä tehdä muita taloyhtiön arkeen kuuluvia toimia - järjestelmän kautta ilmoitukset saadaan kätevästi kirjattua ja niiden etenemistä seurattua.

Järjestelmämme kautta ylläpidetään myös sähköistä talonkirjaa, jolloin kaikki toimet pysyvät varmasti tallessa sekä tarvittaessa helposti haettavissa.